O nama

Poliklinika Muraja otvorena je 2018. godine i prva je poliklinika specijalizirana za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i ultrazvučnu dijagnostiku u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Glavni cilj rada poliklinike je osigurati kvalitetnu i pravodobnu medicinsku skrb za svakog pacijenta.

Nastojimo pružiti najvišu kvalitetu medicinskih usluga i postići najbolje rezultate koristeći nove tehnologije jer su one uz stručno znanje nerazdvojni dio našeg posla. Jedan od ciljeva je pridonijeti zdravlju kao i pridržavati se najviših strandarda profesionalizma, etike i osobne odgovornosti.

Liječnici i suradnici Poliklinike su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u području njihove specijalnosti. Autori su mnogih znanstvenih članaka i istraživanja te su aktivni sudionici domaćih i međunarodnih kontinuiranih stručnih studija i znanstvenih simpozija.

Djelatnost fizikalne medicine i rehabilitacije

Pregled, obradu i rehabilitaciju možete obaviti bez čekanja. Program liječenja se indivudualno prilagođava potrebama pojedinog pacijenta, a želja nam je što češće primijeniti nefarmakološke metode liječenja kako bismo izbjegli prekomjerno korištenje lijekova. Pored cijelog niza modaliteta rehabilitacije, primjenjujemo i tehnike tradicionalne kineske medicine te kiropraktike.

Liječimo sva kronična i akutna bolna stanja, bilo da su uzrokovana bolešću, ozljedama ili stanjem po operativnim zahvatima kralježnice i zglobova, mozga i leđne moždine.

Ultrazvučna dijagnostika

Ultrazvuk je neinvazivna i neštetna medicinska dijagnostička metoda pri kojoj nema štetnog zračenja. Omogućava oslikavanje i dijagnostiku praktički svih organskih sustava u tijelu, a u slučaju sustava za kretanje i dinamička testiranja. Doppler ultrazvuk je posebna tehnika snimanja kojom se pregledavaju srce i krvne žile, arterije i vene trbuha, vrata, nogu i ruku.

Ova metoda daje liječniku više podataka o stanju cirkulacije, suženjima i začepljenjima krvnih žila, tumorima i prirođenim malformacijama. Ideja nam je bila da na jednom mjestu omogućimo pacijentima ultrazvučne preglede većine organskih sustava.

Izbornik